januar 15

0 kommentarer

Hvordan får du mest ud af et psykomotorisk forløb?

Af Rikke Mørch Boesen

januar 15, 2021


Det er mit ønske, at du får størst muligt udbytte af det/de forløb du vælger hos mig. Derfor er det vigtigt, at du har mod på at bruge både kroppen og hovedet, og har lyst til at arbejde aktivt med dig selv. Både i sessionerne og derhjemme eller på jobbet. At arbejde aktivt med dig selv betyder hos mig, at du udfordrer dig selv, samtidig med at du passer på dig, og tager vare på dine behov. At gøre noget og arbejde aktivt med sig selv kan også handle om at turde slappe af, give slip og restituere!

Jeg tilbyder dig altså et kærligt puf, nødvendig viden og enkle og effektive redskaber, men ikke noget “quick-fix” eller en pille, der fjerner dine symptomer. Det er den viden du tager med dig, de indsigter du opnår ved at arbejde med dig selv – turde være dig selv – og de redskaber du bruger aktivt i dagligdagen – det du gør – der skaber den forandring, du ønsker. Til gengæld kan du regne med, at jeg støtter dig gennem hele forløbet.

Rikke Mørch Boesen

Om forfatteren

Min faglige baggrund er en videregående uddannelse som psykomotorisk terapeut og en 3-årig efteruddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi. Derudover har jeg løbende suppleret mit faglige fundament med ny viden og metoder. Blandt andet har jeg en instruktøruddannelse i Mindful Moving®, foruden efteruddannelse i mindfulnessbaseret kognitiv terapi. Sidste skud på stammen er et diplommodul i neuropsykologi og neuropædagogik, der har givet mig solide videnskabelige forklaringer på samspillet mellem krop, følelser, tanker og adfærd, og bestyrket mine tanker om vigtigheden af at arbejde helhedsorienteret og med kroppen forrest.

Kommenter gerne på indlægget eller stil spørgsmål

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}