RING TIL MIG PÅ 30 48 49 16 ELLER SEND EN MAIL TIL RIKKE@BOESEN-PSYKOMOTORIK.DK

Individuel terapi

Hos mig er individuel terapi først og fremmest et frirum, hvor du får mulighed for at styrke din kontakt til dig selv, dine behov, følelser og værdier. Et rum hvor du får mulighed for at trykke på pause-knappen og lytte til dig selv. Det er også et rum, hvor ligeværdighed og dialog er i højsædet og hvor vi arbejder aktivt sammen om at (gen)finde dine ressourcer. Der er højt til loftet og plads til både humor og alvor, så du trygt kan udfordre dine tankemønstre og reaktioner, og udforske nye måder at håndtere det, der er svært.


Et individuelt terapiforløb giver dig mulighed for at øge dit nærvær, lære at rumme dine følelser og handle på dine behov. Du kan blive bedre til at holde fast i det, du gerne vil opnå. Og du kommer tættere på den, du er og det, der har værdi og er vigtigt for lige netop dig.


Hvem er du?


Du har sandsynligvis nogle oplevelser med i rygsækken der, i større eller mindre grad, har indflydelse på din trivsel og begrænser dig i din dagligdag. Det kan være oplevelser fra tidligere perioder i dit liv, hvor det har været nødvendigt for dig at overhøre behov og følelser, og lægge bånd på væsentlige sider af dig selv. Det kan også være, du har en presset hverdag, hvor oplevelsen af krav og forventninger gør det svært for dig at anerkende hvordan du har det og gøre det, du har brug for. 


Du er samtidig et menneske, der gerne vil yde dit bedste og gøre andre glade. Derfor kan du til tider have svært ved at få sagt fra (eller til), og kommer til at overskride dine egne grænser og bruge flere kræfter end du har. Du lader dig måske styre af umiddelbare følelser, negative tanker og overbevisninger. Plages af selvkritik og har svært ved at slippe bekymringer. Du takler typisk udfordringer ved at stræbe efter perfektionisme, eller forsøger at undgå situationer af frygt for ikke at gøre det godt nok, eller ikke være god nok. Du kæmper måske med lavt selvværd, føler dig lidt for ofte trist og modløs, eller har symptomer på angst og stress.  


Du er villig til at arbejde med dig selv og og investere i individuel terapi, der styrker din kontakt til dig selv, øger din evne til at rumme det, der er svært og booster din handlekraft, vedholdenhed og generelle trivsel. 


Hvordan foregår terapien?


Et individuelt forløb starter med, at vi sammen finder ud af, hvad du helt konkret vil være bedre til, eller have mere af i dit liv. Ud fra det, aftaler vi hvad forløbet skal indeholde. Typisk vil vi arbejde med din kropslige opmærksomhed, dine tanke- og handlemønstre, ligesom vi vil sætte ord på det, der er vigtigt for dig i livet. 


I de enkelte sessioner bidrager jeg med konkret viden og øvelser der understøtter din forandringsproces. Det kan for eksempel være opmærksomhedsøvelser, eller mindfulness- og afspænding, der styrker din evne til at mærke dig selv og handle på dine behov. Det kan også være små mentale øvelser, der gør dig mere bevidst om din måde at tænke og udfordrer negative mønstre. Psykomotorisk behandling og kropsterapi, der regulerer spændinger og afbalancerer dit nervesystemet, kan også indgå i forløbet eller være den primære del af terapien.


Jeg opfordrer dig også til at lave små øvelser i dagligdagen. Det du arbejder videre med hjemme har nemlig afgørende betydning for, hvad du opnår gennem terapien. Det er den viden du tager med dig, de indsigter du opnår ved at arbejde med dig selv, og de redskaber du bruger aktivt - det du gør  - der skaber den forandring du ønsker. 


Forløbet sluttes af at vi kigger på, hvor du er i dit liv nu. Vi ser på, hvad du har fået med dig, og på hvad du kan gøre fremadrettet for at vedligeholde den forandring du har skabt.


De sidste 20 år har jeg hjulpet mennesker med at få bedre kontakt til sig selv og finde mere nærvær, autenticitet og handlekraft i deres liv, og relationer. Alt sammen med udgangspunkt i kropslig opmærksomhed - at kunne mærke sig selv, rumme sine følelser og handle ud fra sine behov og værdier.

Med min uddannelse som psykomotorisk terapeut - og mange års erfaring indenfor både terapi og undervisning - har jeg stor viden om, hvordan krop, psyke og omverden spiller sammen. Jeg ved hvordan du med enkle, basale redskaber kan øge dit nærvær og din handlekraft, og styrke din relation til dig selv og til andre. Jeg glæder mig til, at hjælpe dig!


VIL DU HØRE MERE?

RING TIL MIG PÅ

30 48 49 16

ELLER UDFYLD FORMULAREN

SÅ KONTAKTER JEG DIG!
Hvad kan du opnå gennem et terapiforløb?

 • Du får viden og redskaber i forhold til dine personlige og specifikke udfordringer
 • Du bliver bedre til at mærke, forstå og nuancere kroppens signaler
 • Du får redskaber til at rumme ubehagelige følelser og regulere uro, og spænding i kroppen
 • Du bliver mere bevidst om begrænsende tanke og adfærdsmønstre
 • Og får konkrete redskaber til at udfordre bekymringstanker og selvkritik
 • Du bliver mere bevidst om dine inderste værdier og mål i livet
 • Du bliver bedre til at anerkende dine følelser og behov, og handle på det, der er vigtigt for dig
 • Du bliver bedre til at sætte ord på og dele dine oplevelser
 • Og til at sige til og fra på tydelige, vedholdende og respektfulde måder
 • Du øger dit mod til at indgå i mere nærværende og oprigtige relationer
 • Du styrker dit nærvær og din evne til at være tilstede i dit liv
 • Og du får mere ro og overskud til at tackle udfordringer i din dagligdag

Det siger andre

"


Du ser ikke bare en diagnose og har en bestemt behandling der passer dertil. Du ser hele mennesket og finder metoder, der passer til mig. Selvom jeg har været i behandling gennem mange år, har du ramt mig med noget jeg virkelig har manglet. Jeg sidder ikke og samtaler, og så går hjem og venter til næste uge. Jeg får redskaber og kan se, at det jeg gør, har afgørende betydning for hvad jeg opnår. Jeg kan gøre noget. Jeg kan tage ansvar for mit liv.


Kvinde 30 år 

"


I forbindelse med at min datter for et par år siden stod over for store udfordringer i sit liv med at flytte hjemmefra, begynde nyt fritidsjob og studiestart på universitet brød hun sammen og kunne slet ikke overskue hverdagen. Med Rikkes hjælp fik hun værktøjer til igen at kunne overskue tingene og Rikke lærte hende at sige fra FØR det hele blev for meget. Hun fik troen på sig selv og fik lært at det er i orden at man ikke kan gøre alle glade altid men at man også skal tænke på sig selv. Sammen med Rikke fandt hun igen et stabilt fundament at stå på og hun bruger stadig mange af de øvelser hun lærte hos Rikke. Stor tak til Rikke.


Mor til kvinde 28 år

"


Referencetekst...


Kvinde 28 år

"


Jeg har fået større ro. Jeg har lært mig selv bedre at kende og jeg har fået mere handlekraft. Og så har jeg følt mig som en unik klient.


Kvinde 29 år

Sådan kommer du i gang?


Du kan bestille tid ved at ringe til mig på telefon:


30 48 49 16


Har du brug for hjælp til at afklare om terapien er noget for dig? Måske spørge om noget? Få en fornemmelse af hvem jeg er? Skriv en sms med dit nummer, eller send mig en besked, så ringer jeg dig op: 


rikke@boesen-psykomotorik.dk


​​

​​Jeg glæder mig til, at hjælpe dig!

Rikke Mørch Boesen

Hvor foregår det?


Individuelle terapi- og behandlingssessioner foregår i rolige og enkle rammer hos mig i Haldbjerg.


Hvad koster det?


Prisen afhænger af hvor langt et forløb du har brug for, og hvad du ønsker at få ud af forløbet. Har du behov for at bearbejde ubehagelige oplevelser og ændre langvarige, fastlåste mønstre, er det nødvendigt med et længerevarende forløb. Har du blot brug for at komme i lidt bedre kontakt med dig selv, kan nogle få sessioner være nok til, at du lander i kroppen og dig selv igen. 


Hos mig varer en session 90 minutter, men afsæt gerne to timer. På den måde er vi sikre på, at få rundet godt af.

 • Klippekort til 8 sessioner kr. 7.800,- (975,- pr. session)
 • Klippekort til 3 sessioner kr. 3.045,- (1015,- pr. session)
 • Enkeltsession kr. 1200,-

Enkeltsessioner betales kontant som dags dato. Klippekort betales ved tilmelding, og aftalen er bindende. Køber du klippekort til 8 sessioner kan jeg, efter nærmere aftale, give dig mulighed for ratebetaling.


Er du forhindret i at komme vil jeg bede dig melde afbud senest dagen før din booking, inden kl. 16.00. Er du syg vil jeg bede dig melde afbud, inden kl. 8.00, på dagen for din booking. Hvis ikke jeg hører fra dig er jeg nødt til at registrere et klip på dit kort, eller ved enkeltbooking sende dig en faktura.


Det får du også...Der er altid kaffe eller te på kanden. Når du køber et forløb på 8 sesioner får du desuden en arbejdsbog, hvor du kan skrive dine oplevelser, tanker, udfordringer og øvelser ned. På den måde kan du følge din egen proces og lettere fastholde de forandringer, du ønsker at skabe i din dagligdag.


Meld dig til mit nyhedsbrev og få den gratis guide

PSYKOMOTORISK TERAPI & KOMPETENCEUDVIKLING

v/ Psykomotorisk terapeut . Rikke Mørch Boesen

Blomstervænget 4, Haldbjerg . 9900 Frederikshavn

Mobil 30 48 49 16 . rIkke@boesen-psykomotorik.dk . CVR 36 37 15 79