RING TIL MIG PÅ 30 48 49 16 ELLER SEND EN MAIL TIL RIKKE@BOESEN-PSYKOMOTORIK.DK

Bevæg dig glad

Bevæg dig glad er et velværeforløb - et ugentligt pusterum, hvor du, sammen med andre, får plads til at komme lidt tættere på dig selv i en måske travl hverdag.  Med Bevæg dig glad får du rum til at mærke efter og bevæge dig ud fra dine egne behov og impulser. Du får afspænding, der øger din ro og dit velvære, og tid til at reflektere over hvad du mærker, og hvordan du egentlig har det.  Du lander i sig selv - i kroppen. Samtidig styrker du din evne til, at mærke, hvad der er godt og mindre godt for dig – og dermed din evne til at træffe valg, der tilgodeser dine basale behov.


Jeg glæder mig meget til at se dig til en hyggelig og bevægende stund, med sanselighed, nærvær og glæde i centrum.


Hvem er du?


Du har sandsynligvis en travl hverdag med mange gøremål og interesser at pleje. Du vil gerne yde dit bedste og det er vigtigt for dig at gøre andre glade. Derfor kan du til tider have svært ved at koble af og finde tid og rum til at være dig selv, og mærke hvordan du egentlig har det. Du har ind i mellem fornemmelsen af at livet glider forbi uden at du er rigtigt nærværende. Du føler dig lidt for ofte træt og ude af stand til at overskue, hvordan du kommer til bunds i to-do-listen - der, hvor dine egne behov og ønsker står skrevet.


Du trænger både til at slappe ordentligt af og til at røre dig, bevæge kroppen og få pulsen lidt op. Du vil gerne mærke glæden ved bevægelse, uden at skulle leve op til andres standarder eller udføre bestemte trin eller koreografier. Du drømmer om at bevæge dig med større sanselighed og nærvær. Og om at turde slippe dig selv løs. 


Du har lyst til at forkæle dig selv, og er parat til at investere i din ro og dit velvære.


Hvordan foregår det?


Bevæg dig glad er bygget op som sessioner, der hver især tager udgangspunkt i et bestemt kropsområde: For eksempel fødder og ben, bækken og hofter, ryg, skuldre og arme, nakke, mave og åndedræt. 


Sessionerne forløber nogenlunde ens:


Først laver vi en rolig og enkel øvelse, der hjælper dig med at kommer tilstede i dig selv og lande i kroppen. Du får mulighed for at sige lidt om hvad du mærker og hvordan du har det lige nu. Så varmer vi op med øvelser der blødgør muskler og led, øger opmærksomheden på kroppens tilstand, og tuner dig ind på sanselighed, glæde og nærvær.


Efter opvarmningen fokuserer vi på dagens kropsområde. Jeg guider dig til at vende opmærksomheden mod dine egne sansninger og følge dine bevægeimpulser. Du bevæger dig ud fra det, du mærker er rart. Det, der giver dig glæde og lyst, og som afspejler dine umiddelbare behov. Du får rørt kroppen på dine egne præmisser, i dit eget tempo, på din egen måde - til god musik og sammen med andre, der også drømmer om at give lidt slip og mærke sig selv. 


Vi runder af med en guidet afspænding, der giver dig mulighed for at slappe af og give efter for ro og velbehag. Til sidst får du lejlighed til at reflektere og sætte ord på det, du har mærket og oplevet, og relatere oplevelserne til din dagligdag.

De sidste 20 år har jeg hjulpet mennesker med at få bedre kontakt til sig selv og finde mere nærvær, autenticitet og handlekraft i deres liv, og relationer. Alt sammen med udgangspunkt i kropslig opmærksomhed - at kunne mærke sig selv, rumme sine følelser og handle ud fra sine behov og værdier.

Med min uddannelse som psykomotorisk terapeut - og mange års erfaring indenfor både terapi og undervisning - har jeg stor viden om, hvordan krop, psyke og omverden spiller sammen. Jeg ved hvordan du med enkle, basale redskaber kan øge dit nærvær og din handlekraft, og styrke din relation til dig selv og til andre. Jeg glæder mig til, at hjælpe dig!


VIL DU HØRE MERE?

RING TIL MIG PÅ

30 48 49 16

ELLER UDFYLD FORMULAREN

SÅ KONTAKTER JEG DIG!
Hvad kan du opnå gennem Bevæg dig glad?

  • Du bliver bedre til at mærke, anerkende og nuancere kroppens signaler og gøre det, du har brug for
  • Du får redskaber til at regulere uro og spænding i kroppen
  • Du øver dig i at sætte ord på, og dele dine oplevelser
  • Og styrker dit nærvær og din evne til at være tilstede i dit liv og sammen med andre mennesker
  • Du får mere ro og overskud i din dagligdag - mere sanselighed og glæde

Sådan kommer du i gang?


Du kan melde dig til 

ved at ringe til mig på telefon:


30 48 49 16


Har du brug for hjælp til at afklare om Bevæg dig glad er noget for dig? Måske spørge om noget? Få en fornemmelse af hvem jeg er? Skriv en sms med dit nummer, eller send mig en besked, så ringer jeg: 


rikke@boesen-psykomotorik.dk


Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Rikke Mørch Boesen

Hvor og hvornår foregår det?Bevæg dig glad afholdes i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor vi har dejlige, lyse og rustikke lokaler til rådighed. Jeg har altid vand, te og kaffe på kanden.


Næste opstart er i foråret 2020. Vi mødes torsdage klokken 17.00-19.00. Nærmere information om datoer kommer i efteråret 2019. Sæsonen byder på 12 sessioners forkælelse á 2 timers varighed. Ialt 24 timers nærvær og bevægelse. 


Hvad koster det?Et sæsonkort koster kr. 1.900,- som du betaler ved tilmelding. Derudover får du 10% rabat på individuelle sessioner hos mig i den periode dit sæsonkort gælder. 

Meld dig til mit nyhedsbrev og få den gratis guide

PSYKOMOTORISK TERAPI & KOMPETENCEUDVIKLING

v/ Psykomotorisk terapeut . Rikke Mørch Boesen

Blomstervænget 4, Haldbjerg . 9900 Frederikshavn

Mobil 30 48 49 16 . rIkke@boesen-psykomotorik.dk . CVR 36 37 15 79