Det siger mine kunder om deres terapiforløb hos mig...

"

For mig var det det rette valg...

Jeg kan på det varmeste anbefale behandling hos Rikke. Da jeg kom hos Rikke første gang var min mor død 2 måneder forinden på dramatisk måde i udlandet. Samtidig fik min mand en diskusprolaps hvilket gjorde, at al praktisk i huset og omkring børnene blev min opgave, selvom jeg slet ikke var ovenpå.


Jeg var låst i hele kroppen og meget forkrampet i sorg og chok. Jeg var af en eller grund ikke i tvivl om, at jeg ville søge kropslig hjælp til at komme tilbage i en mere afspændt tilstand. Det var som om jeg havde for meget overload i hovedet og min krop tog fra.


Jeg kontaktede Rikke og vi aftalte, at jeg skulle komme. Rikke kombinerer den fysiske behandling med samtaler. Vi startede med at snakke og blev enige, om at jeg skulle guides til afspænding. Under den første behandling, guidede Rikke mig, mens hun rørte ved arme og ben. Under behandlingen gav min brystkasse efter og jeg fik en dyb og voldsom gråd. Rikke sad ved siden af, lagde en hånd på min mave og kunne rumme den store sorg jeg gav efter for.


Den første behandling og den dybe gråd blev et vendepunkt og jeg begyndte at slappe mere af og kunne mærke min krop igen. Min situation derhjemme blev værre af, at min mand var så dårlig han skulle opereres. Jeg talte meget med Rikke om accept og det at prøve at være i kroppen og slappe af selvom, at jeg var i presset situation. Rikkes meget enkle og gode råd om, at slappe af alligevel tog jeg til mig og det var en stor hjælp i de lange dage, hvor min mand havde smerter og gennemgik operation. Jeg kom igennem idet uden at gå i yderligere anspændthed.


Jeg tror, en afspændingsbehandling med fokus på afspænding og kropsbevidsthed skal prøves. For mig var det det rette valg og Rikke er meget vis og rummelig. Jeg har før i mit liv gået til psykolog efter svære oplevelser. Men jeg har aldrig oplevet, at give efter for gråd som jeg gjorde i en form der både rummer det fysiske og psykiske. Sorgen, chokket og stres sad i min krop. Og det punkt hjalp Rikke mig videre fra. For det er jeg taknemmelig og vil helt klart have den form for hjælp eller justering fremover. 

Helle 43 år, Frederikshavn

"

Du ser ikke bare en diagnose...

Du ser ikke bare en diagnose og har en bestemt behandling der passer dertil. Du ser hele mennesket og finder metoder, der passer til mig. Selvom jeg har været i behandling gennem mange år, har du ramt mig med noget jeg virkelig har manglet. Jeg sidder ikke og samtaler, og så går hjem og venter til næste uge. Jeg får redskaber og kan se, at det jeg gør, har afgørende betydning for hvad jeg opnår. Jeg kan gøre noget. Jeg kan tage ansvar for mit liv.

Kvinde 30 år

"

JEG HAR FÅET MERE HANDLEKRAFT... 

Jeg har fået større ro. Jeg har lært mig selv bedre at kende og jeg har fået mere handlekraft. Og så har jeg følt mig som en unik klient.

Kvinde 29 år

"

JEG opdagede en sammenhæng mellem mine problemer i mit hoved og smerterne i min krop...

Inden jeg startede hos Rikke havde jeg altid været imod at skulle starte i nogen som helst form for terapi, da jeg fandt det alt for grænseoverskridende, men Rikke har en naturlig, rolig og behagelig personlighed, som gør at man hurtigt føler sig tryg i hendes selskab.


Jeg har længe kæmpet med problemer med at have overskud, at sove og at sige fra når min krop ikke kunne mere - samtidig har jeg altid døjet med spændingshovedpine og ondt i ryg, nakke og skuldre. 


Vi startede altid sessionerne med at snakke lidt om hvordan jeg havde det og hvilke ting vi skulle arbejde på. Derefter bestod behandlingerne af en blanding af massage og træning af afspændingsøvelser, som blandt andet hjalp mig til at kunne falde i søvn. Rikke introducerede mig også til afspænding og hvilke fordele mindfulness kan have. Noget af det, det gav mig, var at tage en pause og rigtigt mærke efter hvordan kroppen har det.


Igennem mit forløb hos Rikke lærte jeg min krop og dens signaler meget bedre at kende og opdagede en sammenhæng mellem mine problemer i mit hoved og smerterne i min krop.

Sidsel, 22 år

"

Hun fik troen på sig selv...

I forbindelse med at min datter for et par år siden stod over for store udfordringer i sit liv med at flytte hjemmefra, begynde nyt fritidsjob og studiestart på universitet brød hun sammen og kunne slet ikke overskue hverdagen. Med Rikkes hjælp fik hun værktøjer til igen at kunne overskue tingene og Rikke lærte hende at sige fra FØR det hele blev for meget. Hun fik troen på sig selv og fik lært at det er i orden at man ikke kan gøre alle glade altid men at man også skal tænke på sig selv. Sammen med Rikke fandt hun igen et stabilt fundament at stå på og hun bruger stadig mange af de øvelser hun lærte hos Rikke. Stor tak til Rikke.

Mor til datter på 22 år

"

Ring 30 48 49 16 eller skriv til mig

- jeg glæder mig til at hjælpe dig...