Ring eller skriv til mig

- jeg glæder mig

til at hjælpe dig...

  • BLOMSTERVÆNGET 4, FREDERIKSHAVN
  • 30 48 49 16
  • RIKKE@BOESEN-PSYKOMOTORIK.DK
  • BOOKING EFTER AFTALE

Vil du booke tid, eller vil du vide mere?

De sidste 20 år har jeg hjulpet mennesker med at få bedre kontakt til sig selv og finde mere nærvær, autenticitet og handlekraft i deres liv og relationer. Alt sammen med udgangspunkt i kropslig opmærksomhed - at kunne mærke sig selv, rumme sine følelser og handle ud fra sine behov og værdier. Mine mange års erfaring indenfor både terapi og undervisning har givet stor viden om, hvordan krop, psyke og omverden spiller sammen. Jeg ved, hvordan du med enkle, basale redskaber kan øge dit nærvær og din handlekraft, og styrke din relation til dig selv og til andre.


Fra min praksis i Haldbjerg, ved Frederikshavn,  tilbyder jeg psykomotorisk terapi og kompetenceudvikling til kunder i hele Nordjylland - fra Skagen til Hjørring, Brønderslev og Aalborg. Efter nærmere aftale kan jeg også køre ud, så du har mulighed for individuel terapi og psykomotorisk behandling hjemme hos dig selv. Bor i for eksempel i Aalborg og kender andre der har lyst til at deltag i et gruppeforløb er du velkommen til at forhøre dig om mulighederne for at oprette hold, der hvor du bor.


Har du brug for yderligere afklaring? Finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig eller din arbejdsplads? Måske spørge om noget? Få en fornemmelse af hvem jeg er? Skriv en sms med dit nummer, eller send mig en besked, så ringer jeg gerne til dig.Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Rikke Mørch Boesen

Ring til mig på 304849 16 eller skriv,

så ved du mere om hvordan jeg kan hjælpe dig!

PSYKOMOTORISK TERAPI & KOMPETENCEUDVIKLING

v/ Psykomotorisk terapeut . Rikke Mørch Boesen

Blomstervænget 4, Haldbjerg . 9900 Frederikshavn

Mobil 30 48 49 16 . rIkke@boesen-psykomotorik.dk . CVR 36 37 15 79